חשוב לדעת

שדרוג רישיון – Upgrade from V-Ray 3 for SketchUp Workstation to V-Ray Next for SketchUp Workstation
שימו לב כי V-Ray Next for SketchUp נתמכת רק על גבי SketchUp 2016 ואילך. גרסת V-Ray 3 for SketchUp נתמכת רק על גבי SketchUp 2015-2018 בלבד;
השדרוג כולל גם שדרוגי Render Nodes אם נרכשו על ידי הלקוח יחד עם רישיון ה-Workstation. רישיונות Render Nodes אשר נרכשו בחבילה בנפרד הינם שדרוג בתשלום.
בעלי רישיון השכרה שנתי יכולים לעדכן את גרסת התוכנה ללא עלות.
השדרוג מתבצע בהתאם לתנאי האחריות. שינויים ייתכנו בהתאם ובהנחיית הוראות היצרן.

שאלות נפוצות

שכחתי את שם הלקוח שרשום על הרישיון. מה עושים?

אין בעיה, פשוט מלאו את השדות האחרים ואנחנו נברר עבורכם לפי מספר הזמנה או כתובת המייל. הקפידו למלא את שם איש הקשר או בעל העסק.

שכחתי את כתובת המייל. מה עושים?

במידה ומייל הרכישה אינו זמין, מסרו לנו כל פרט אשר קיים שברשותכם ואנו ננסה לשחזר את כתובת המייל עמה נרכש הרישיון ונודיעכם בהקדם.

על אילו גרסאות סקצ’אפ ויריי Next נתמכת?

V-Ray Next נתמכת על גבי SketchUp 2016 ואילך.

אין חובה לעשות שימוש בגרסת SketchUp Pro יחד עם V-Ray, אך במידה והשימוש הינו מסחרי, יש לרכוש רישיון SketchUp Pro.

יש לי סקצ’אפ 2015. האם אוכל לשדרג ל-V-Ray Next?

לא ניתן להתקין את V-Ray Next על סקצ'אפ 2015 ומטה. V-Ray Next נתמכת על גרסאות סקצ'אפ 2016 ומעלה.

עליך לשדרג את גרסת הסקצ'אפ שלך.

יש לי סקצ’אפ 2019. האם אוכל להמשיך לעבוד עם V-Ray 3?

V-Ray 3 for SketchUp לא נתמכת על גבי SketchUp 2019.

אם כבר שדרגת את הרישיון שלך ל-SketchUp 2019 ואילך, עליך לשדרג את V-Ray לגרסת Next ולהנות משלל החידושים האחרונים.

האם אפשר לחזור לגרסה 3 לאחר השדרוג לגרסה Next?

לא ניתן לשנמך גרסה, פעולת השדרוג היא פעולה חד צדדית עליה הסכמת בעת רכישת בקשת השדרוג שלך. לא ניתן לשוב לגרסה קודמת ולא ניתן לרכוש רישיון בגרסה ישנה.

אפשר לעבוד על פרויקטים ישנים שבוצעו עם גרסה 3?

בהחלט, V-Ray Next תומכת באופן מלא בפרויקטים אשר בוצעו עם V-Ray 3 for SketchUp. אפשר לגלוש לגרסה החדשה מבלי חשש שפרויקטים לא יעבדו תקין.

מומלץ לבצע בדיקה בכל אופן עם גרסת הדמו כדי לאשרר שמרבית התוכן בקבצים מתרנדר באופן תקין.

יש לי רישיון בהשכרה. עלי להגיש בקשת שדרוג?

כן, עליך להגיש בקשת שדרוג כחלק מרישיון ההשכרה שלך והוא יבוצע ללא עלות מצדך.

השדרוג הינו תהליך חד צדדי ולא ניתן לחזור לגרסה ישנה לאחר השדרוג.

הגשת בקשה לשדרוג